Baalbergen Installatiebedrijf Notengaarde 39 3992 JR Houten
030-6360600 Mail ons

Sanitair

Douchen, wassen en afwassen vanzelfsprekend? Met goed aangesloten leidingen voor aan- en afvoer van warm en koud water wel. Wij zorgen dat u overal in huis over water kunt beschikken, op de juiste plaats, met de juiste waterdruk, ook als er gelijktijdig meer water gebruikt wordt.

Zonder het gevaar van besmetting door Legionella, een bacterie die altijd (onschadelijk) voorkomt in drinkwater maar zich schadelijk snel kan vermeerderen bij onoordeelkundige aanleg van een douche of whirlpool.

Aanpak en mogelijkheden

Uw badkamer vervult een belangrijke functie in uw huishouden. Daarom is het belangrijk om bij renovatie eerst goed na te denken wat exact uw comfortwensen zijn om optimaal te kunnen genieten van uw sanitaire voorzieningen.

Wij werken samen met sanitaire showrooms. U kunt daar op uw gemak alle verschillende mogelijkheden en materialen bekijken voordat u een definitieve keuze maakt.

Uiteraard nodigen wij u uit om samen met ons de materialen te bekijken, zodat wij u kunnen voorzien van een professioneel advies betreffende de materialen en keuzemogelijkheden.

Overige werkzaamheden

Wij nemen deel aan

Copyright all content | Baalbergen Installatiebedrijf